Reviiriä käytetään Kiukaisten Metsästäjien metsästysvuokrasopimusten hallinnointiin,sekä metsästyskarttojen ja karttamerkintöjen ylläpitoon


Seuran metsästysalue -kartat ovat nyt sähköisesti saatavana Reviiri-palvelun kautta. Jos haluat ottaa reviiripalvelun käyttöön, ilmoitus seuralle sähköpostilla osoitteeseen kiume.reviiri@gmail.com,

laita sähköpostiin nimi sekä sähköpostiosoitteesi.

Palvelu on vain seuran jäsenten käyttöön!


Huom. Reviirin kartat päivittyvät jatkuvasti vuokrasopimustilanteen mukaan. Olemassa olevista sopimuksista on useita palstoja vielä selvityksen alla, etenkin palstan nykyisen kiinteitörekisteritunnuksen osalta, ja avoinna olevat vuokrasopimukset eivät vielä näy vihreänä alueena kartalla.Ohje Reviirin käyttöön:

Vaihtoehto 1. Reviirin käyttö tietokoneelta

Voit katsoa tietokoneelta seuran metsästysalueita, rauhoitusalueet, karttamerkintöjä jne. kirjautumalla Reviiripalveluun osoitteessa http://reviiri.org/

Mene Reviiri -palveluun http://reviiri.org/ -osoitteessa. Sivuston avauduttua, klikkaa sivun yläpalkista painiketta "kirjaudu sisään" ja anna käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi) ja salasana (Reviirin sähköpostiisi lähettämästä viestistä)

Kun Reviiri aukeaa, voit myös vaihtaa salasanan helposti oikean yläkulman "omat tiedot" -kohdasta

Kartan saat näkyville painamalla pientä maapallo -ikonia Reviirin etusivulla, nimitietojesi oikealla puolella.

Vinkki: klikkaa "KiuMe käänteisväritys" päälle, kartta on näin selvempi.

Palstaa klikkaamalla näet minkälainen metsästysoikeus seuralla kyseiselle palstalle on.


Vaihtoehto 2. Reviirin käyttö puhelimesta tai tabletilta b-bark sovelluksen kautta

Voit myös ladata puhelimeesi tai tablettiin b-bark ohjelmiston. Lataa ja asenna b-bark -sovellus Android puhelimelle Google Play –kaupasta ja Windows puhelimelle Windows Kauppa –sovelluksesta.

Reviiri-kartat näkyvät b-bark sovelluksen ilmaisessa versiossa. Et siis tarvitse b-bark-lisenssiä käyttääksesi sovellusta yhdessä Reviirin kanssa.

Reviiri -kartan lataaminen b-bark sovelluksessa:
Windows Puhelin: Paina karttanäkymän alalaidassa olevaa rattaan kuvaa (asetukset) ja pyyhkäise kolmesti oikealle päästäksesi reviiri-sivulle.

Android: Paina oikean alakulman valikkonappia (kolme pistettä), valitse Asetukset ja sen jälkeen Reviiri.

iPhone: Paina oikean alakulman valikkonappia (i ympyrän sisällä), valitse Asetukset ja sen jälkeen Reviiri.

Syötä Reviiri-käyttäjätunnuksesi ja salasanasi niille tarkoitettuihin kenttiin ja kirjaudu sisään. Nyt näet karttatasovalinnassa kaikkien niiden seurojen kartat, joihin sinulla on Reviirin kautta pääsyoikeus.

Karttapohjan valinta:

Windows puhelimessa paina alalaidassa olevaa rattaan kuvaa (asetukset) ja kohdassa "Karttapohja", valitse Maanmittauslaitoksen peruskartta. Muita karttapohjia voi käyttää oman mieltymyksen mukaan.

Android puhelimessa paina oikean alakulman valikkonappia (kolme pistettä), valitse "Kartat" ja sen alta "KiuMe" kartta sopivalla vaihtoehdolla (Kaikki metsästys, hirvenmetsästys, jne.)

Huom! Karttojen päivitys
Katkaise Reviiri -palveluyhteys b-barkista ja yhdistä uudelleen, sovellus tuo uusimman version kartasta


Sekä Reviirin (reviiri.org) että b-barkin (www.b-bark.com) kotisivuilla on käyttöohjeita molempiin sovelluksiin